Wat een lange reis zeg...
Door: muresmit
Blijf op de hoogte en volg Murel
04 Maart 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen
03.00 uur stonden pa, ma en Monique al op de stoep. Was een kort nachtje, denk uurtje of 3 geslapen. Vervolgens om 03.15 de deur uit gegaan en afscheid genomen van mn laive vriendje :( Richting Schiphol gereden en onderweg Judith ook nog opgepikt. Was een heel afscheidscomité – echt te lief. En volgens mij ben ik nog niet eerder in zo’n korte tijd zo vaak op de foto gezet. En Monique was zelfs aan het filmen. Gelukkig zag (en zie) ik er natuurlijk op zn paasbest uit….dahhh, NOT! Hahaha….maar ik mag niet klagen, want ik ga backpacken en dan is dat ook niet nodig. Diede vond het (gister tijdens het inpakken van mn tas) dan ook niet nodig dat ik nagelolie en verharder mee nam. Nou ik kan je vertellen -> Ik heb het uiteindelijk stiekem toch nog in mn tas gestopt :)
Toen we rond 05.15 op Schiphol aankwamen was het ff zoeken en zoeken voordat ik het wist zat ik ookal in het vliegtuig. Nou ik heb deze vlucht naar Londen volgens mij net zoveel gereden als gevlogen. Reden eerst een half uur rond in het vliegtuig voordat we opstegen. En bij aankomt weer 10 min in een busje gezeten om bij de andere Gate te komen.
Tijdens deze busrit raakte ik aan de praat met een vrouw die naar Miami ging voor maar 3 dagen. Een vriendin van haar was daar op vakantie – terwijl ze 26 weken zwanger – en is daar direct op de dag van aankomst bevallen. Nu moet ze er 3 maanden blijven tot het kindje wat gegroeid is enzo.
Tis wat hoor, nou gelukkig heb ik daar geen last van, hahaha….
Moet bekennen dat ik me tot nu toe nog wel redelijk vermaak hier in Londen. Heb alle shops al gezien, maar braaf enkel 2 flesjes drinken gekocht. Maarja 4,5 á 5 uur wachten is toch wel een end (moet nu nog 2 uur). Maar des te beter slaap ik straks in de volgende vlucht naar Melborn. Is iets van 21 uur vliegen met een tussenstop in Hong Kong (dacht Singapoar).
Nou genoeg getypt et niet spannende dingen, ik ga ff beetje mensen kijken, altijd leuk :)
* Na Londen had ik nog een stop in Honh Kong en in Melbourn. Om uiteindelijk in Auckland/Nieuw Zeeland aan te zijn gekomen. Ondertussen was het al 05.oo uur en heb toen samen met een andere meid een shuttlbus naar het hostel genomen. Omdat ik een bed had gereserveerd kon ik lekker naar mn bedje, maar zij daar en tegen moest wachten tot 13 uur om in te kunnen checken. Ik, ik kon lekker op 1 oor, Zzzzz....
Tis wat hoor, nou gelukkig heb ik daar geen last van, hahaha….
05 Maart 2011 - 11:53
Judith.:
Ha ha gekkerd, Ja het was wat he om zo met zijn alle richting Schiphol te rijden en je daar dan toch uit te zwaaien. Volgens mij hadden we ons allemaal voorgenomen om niet te gaan huilen maar alleen pap's kon dat waar maken! Tja het is ook wat, vier maanden weg.... opzich zolang en aan de andere kant zo weer voorbij.
Het vliegen naar Londen was je korste vlucht voor de hele reis, en dat zal je nu geweten hebben ook, nu je al veilig in Auckland bent aangekomen :D, Brak misselijk en idd toch die jetlag!
Heerlijk toch dat jij al zo slim was om al je dingen vast te leggen ipv alles op de bonnefooi, want jij kon heerlijk gaan slapen en dat zal je zeker nodig gehad hebben.
Net ff met je gebeld en raar om te weten dat het nu bij jou gewoon al zondag 00.51 is terwijl het hier pas 12.51 zaterdag middag is... Gewoon twaalf uur later bij jou dus. Nou Lieverd, ga lekker je ding doen, en wat ik al zei don't worry.. hoor je vanzelf wel weer en voel je totaal niet verplicht om dagelijks contact te zoeken zolang je maar goed op jezelf past!
Luf you xxx Judith. -
05 Maart 2011 - 13:25
Monique:
Blij je gehoord te hebben aan de telefoon en daarna op msn. Heerlijk om je stem even te horen en dat het goed met je gaat.
Gelukig zie ik dat het, en hopenlijk klopt dat, ook regent in New Zealand. Haha dacht je afscheid genomen te hebben van het hollandse weer.
Het uitzwaaien werd inderdaad één en al huilen, maar verheug je ook al vast maar op het terug komen want wanneer we je film gaan bekijken wordt het lachen, gieren, brullen.
Heel veel plezier met je 21 daagse trip.
We spreken elkaar wel weer.
Ik verheug me nu al op je reisverslagen en foto´s.
Liefs,
Mo -
05 Maart 2011 - 16:25
Anne:
Vond het heel erg leuk dat je me belde..
Had al van Judith begrepen dat je veilig was aangekomen :)
Heb ook met dr afgesproken dat ze me op de hoogte zou houden van de belangrijke dingen als je haar dat zou melden :) Dus wij spreken elkaar alleen waarschijnlijk via skype als we er tegelijk op zijn :)
Zag net die man die je huis heeft gehuurd.. Moest wel lachen want hij voelde even aan de planten om te kijken of ze wel echt waren en aangezien ik juud aan de lijn had moesten we allebei er erg om lachen :)
Ga genieten van je trip!!
En we zullen elkaar snel spreken!
Love you!! dikke kus en knuffel van
Pudy, Lola, Cosmo, Biko, Sebas en natuurlijk de allerdikste knuffel van mij ;)